AIRCOND CUCKOO VITA-S INVERTER SERENDAH RM98 SEBULAN!

YEAR END SALE !

Pertama seumpamanya dengan plan bayaran bulanan. Kerjasama dengan syarikat gergasi penghawa dingin Fujiaire. 

Hanya RM98 sahaja sebulan. 100% Warranty. Percuma servis setiap 6 bulan sepanjang 5 tahun


APA KATA PENGGUNA AIRCOND CUCKOO VITA-S

(REVIEW AIRCOND CUCKOO)


AIRCOND CUCKOO VITA-S

Aircond / Penyaman Udara Cuckoo Vita-S Co-created with Fujiaire

LEBIH SEJUK, LEBIH SELAMAT, LEBIH SIHAT, LEBIH JIMAT, LEBIH SMART

BAHAN PENYEJUK AIRCOND CUCKOO VITA-S

MENGGUNAKAN BAHAN PENYEJUK R-32 GENERASI AKAN DATANG

Bahan penyejuk adalah medium untuk menyampaikan haba. Penyaman udara memindahkan haba sementara unit dalaman dan luaran mengedarkan penyejuk untuk menyejukkan bilik dan ruang tamu.

 

Apa itu R-32?
R-32 ialah penyejuk generasi akan datang yang membawa haba dengan cekap dan mempunyai impak kepada alam sekitar yang lebih rendah.

Aircond Cuckoo Vita-S lebih advanced kerana menggunakan teknologi penyejuk R-32 yang lebih mesra alam berbanding teknologi lain demi menjaga alam sekitar untuk masa hadapan.

Maklumat lanjut tentang R-32 boleh RUJUK SINI


KELEBIHAN AIRCOND CUCKOO VITA-S

10 KELEBIHAN AIRCOND CUCKOO VITA-S YANG WAJIB ANDA TAHU

1. PENAPIS SILVER ION (ANTI-BAKTERIA)

Aircond Cuckoo Vita-S menggunakan Penapis Silver Ion atau Penapis Anti-Bakteria.

Silver ion dengan sifat yang sangat baik boleh memusnahkan membran sel bakteria pada kepekatan yang sangat rendah, dan ia boleh menarik radikal sulfur dan hidrogen dalam badan bakteria untuk mengikatnya dengan cepat, oleh itu bakteria tidak aktif membiak.

Pada masa yang sama, reka bentuk struktur yang unik boleh melepaskan silver ion secara perlahan, untuk mencapai kesan yang berkekalan.

Penapis Silver Ion (Anti-Bakteria)

2. PENAPIS VITAMIN C (ANTI-OKSIDA)

Aircond Cuckoo Vita-S menggunakan Penapis Vitamin C atau Penapis Anti-oksida.

Kelebihan Aircond yang mempunyai Penapis Vitamin C ialah boleh mencegah ketegangan saraf dan juga meningkatkan imuniti tubuh badan kepada sebarang penyakit.

 

Penapis Vitamin C (Anti-Oksida)

3. PEMBERSIHAN AUTO

Aircond Cuckoo Vita-S juga dilengkapi dengan fungsi pembersihan secara automatik. Fungsi ini terdapat dalam Apps Fujiaire. Dengan adanya fungsi ini, anda tidak perlu risau lagi tentang tahap kebersihan aircond anda. Jangka hayat aircond anda juga akan bertahan lebih lama. Yang paling penting, ruang udara rumah anda akan sentiasa sejuk, nyaman, bersih dan segar.

Ini adalah langkah PEMBERSIHAN AUTO :

4. KAWALAN PINTAR / SMART CONTROL (WI-FI)

Aircond Cuckoo Vita-S juga dilengkapi dengan fungsi Smart Control yang menggunakan Wi-Fi. Untuk menggunakan fungsi ini, anda perlu download terlebih dahulu Apps Fujiaire dari Play Store (Anroid) atau App Store (Iphone).

Anda tidak perlu risau jika anda terlupa tutup aircond selepas keluar rumah, kerana anda boleh terus switch off aircond menggunakan handphone anda. Hebat kan?

5. SELF DIAGNOSIS (DIAGNOS KENDIRI)

Aircond Cuckoo Vita-S juga mempunyai fungsi Self Diagnosis (Diagnos Kendiri) di mana ia mampu mengesan jika ada berlaku kerosakan pada aircond. Antaranya ialah :

i) E2 (Sensor Suhu Bilik Dalaman) - Berlaku litar pintas atau litar terbuka pada Sensor Suhu Bilik Dalaman.

ii) E3 (Sensor Suhu Gegelung Dalaman) - Berlaku litar pintas atau litar terbuka pada Sensor suhu Gegelung Dalaman

iii) E5 (Ralat Kipas Dalaman) - Motor blower unit dalaman tidak beroperasi atau beroperasi dalam keadaan tidak normal.

6. KOTAK PENGAWAL KALIS API 5VA

Aircond Cuckoo Vita-S dilengkapi dengan Kotak Pengawalan Kalis Api (5VA Fireproof Controller Box) yang mempunyai penarafan nyalaan UL94 yang merupakan piawaian keselamatan yang popular di dunia bahan plastik. 

Kotak Pengawalan Kalis Api 5VA tidak terbakar di bawah nyalaan api dan tidak mempunyai ruang lubang untuk terbakar. Ini merupakan penilaian UL 94 tertinggi.

7. GOLDEN HYDROPHILIC FIN

Aircond Cuckoo Vita-S menggunakan gegelung kondenser (Conderser Coil) jenis Golden Hydrophilic Fin. Kelebihan menggunakan coil jenis ini ialah lebih berkesan untuk meningkatkan kecekapan proses pemindahan haba. 

Golden Hydrophilic Coil juga mempunyai salutan anti-karat yang unik, lebih tahan hakisan. Secara tidak langsung akan meningkatkan jangka hayat produk. Selain itu, ia juga berkesan dalam mencegah penyebaran dan pembiakan bakteria.

 

Golden Hydrophilic Fin

Rajah di bawah menunjukkan perbandingan antara aircond yang menggunakan Gold Fins dan Blue Fins :

 

8. KABINET ANTI KARAT

Aircond Cuckoo Vita-S menggunakan kabinet jenis anti karat yang akan membuatkan aircond anda sentiasa nampak baru dan cantik walaupun selepas 5 tahun penggunaan. Ada sesetengah aircond di luar sana akan menampakkan kesan karat selepas penggunaan 1-2 tahun. 

 

 

9. PEMBERSIHAN PENYAMAN UDARA (WONDERKLEAN AIRCOND SERVICE)

Pembelian Aircond Cuckoo Vita-S serendah RM98 sebulan dilengkapi dengan pakej Wonderklean Aircond Service . Servis ini diberikan secara PERCUMA selama 5 tahun. Ia akan dilakukan setiap 6 bulan oleh pasukan yang terlatih dan professional. 

Servis ini termasuk penukaran Silver Ion Filter, Vitamin C Filter, cucian aircond bahagian unit dalaman dan juga cucian secara mendalam untuk membunuh kuman dan bakteria.

 

Step Bagaimana Service Wonderklean Cuckoo dijalankan

 

10. SERVIS PENYELENGGARAAN PANYAMAN UDARA FUJICARE (MAINTENANCE SERVICE)

Selain pakej Wonderklean Aircond Service diberikan PERCUMA, pelanggan juga akan menikmati Servis Penyelenggaraan Penyaman Udara (Maintenance Service Fijicare) yang akan dikendalikan oleh pasukan professional dari Fujicare secara PERCUMA setiap 18 bulan. Servis ini melibatkan pemeriksaan dan pembersihan lebih mendalam dan terperinci bagi unit luar & dalam. 

Ia merangkumi penambahan gas aircond, pemeriksaan secara mendalam jika ada kebocoran gas, pemeriksaan kipas dan kompressor unit luar rumah, pemeriksaan dan pembersihan mendalam unit luar dan unit dalam serta ppembersihan paip longkang. 

Servis ini akan dilakukan secara PERCUMA sepanjang 5 tahun. Jadi, anda tidak perlu pening untuk cari orang datang servis. Kos pun lebih JIMAT.


CIRI-CIRI LAIN AIRCOND CUCKOO VITA-S

CIRI-CIRI LAIN AIRCOND CUCKOO VITA-S YANG WAJIB ANDA TAHU


LAPORAN MAKMAL SILVER ION FILTER

LAPORAN MAKMAL MENUNJUKKAN KEBERKESANAN SILVER ION FILTER DALAM MEMBUNUH KUMAN & BAKTERIA


MOD AIRCOND CUCKOO VITA-S

7 MOD SEDIA ADA YANG TERDAPAT DALAM AIRCOND CUCKOO VITA-S


SPESIFIKASI AIRCOND CUCKOO VITA-S


KESIMPULAN

Plan ansuran Aircond Cuckoo Vita-S Inverter yang ditawarkan adalah yang PERTAMA di Malaysia. Dengan bayaran bulanan serendah RM98 untuk Aircond Cuckoo Vita-S Inverter (1 HP) & RM108 untuk Aircond Cuckoo Vita-S Inverter (1.5 HP) kini semua orang mampu untuk memiliki aircond di kediaman masing-masing. Pakej ini termasuk SERVIS secara PERCUMA & WARRANTY COVERED sepanjang 5 tahun. Memang sangat berbaloi.

 

  • PERCUMA Tukar Anti-Oxidant & Anti-Bacteria Filter Setiap 6 Bulan
  • PERCUMA Servis Cuci Aircond dari Cuckoo Wonderklean Setiap 6 Bulan
  • PERCUMA Service & Maintenance dari Fujicare Setiap 18 Bulan
  • WARRANTY Sepanjang 5 Tahun

 

Jangan tunggu lama-lama. ORDER terus hari ini!

 Aircond Cuckoo - Cuckoo Vita S - Aircond Murah - Aircond Rumah Murah - Aircond Rental - Ansuran Aircond - Aircond Inverter - Aircond Sejuk - Review Aircond Cuckoo - Review Aircond Vita S - Agent Aircond Cuckoo - Ejen Aircond Cuckoo - Promosi Aircond Cuckoo